Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Mate X2 отримає дисплей на 120Гц

Смартфон Huawei Mate X2 отримає дисплей на 120Гц

0

Нещодавно ми писали, що Huawei готується до релізу смартфона Mate 40 і вже відомі деякі його характеристики. Вчора надійшла інформація, що смартфон Huawei Mate X2 отримає дисплей на 120Гц. Відповідна інформація надійшла від засновника дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch – Ross Young, якою він поділився в своєму офф акаунті в Twitter.

Як бачимо, раніше не оголошений Huawei Mate X2 з’явився в списку з дисплеями з частотою оновлення 120Гц. Ross Young вважається надійним джерелом, тому велика ймовірність, що новинка дійсно отримає такий дисплей.
Також раніше ходили чутки, що Mate X2 отримає той же чіпсет Kirin 1000, що й Mate 40.
На даний момент, інформації про Huawei Mate X2 більше немає. Залишається тільки очікувати на офіційний реліз або інші чутки.

P.S Також Росс Янг вчора поділився інформацією стосовно дисплея iPhone 12, який не отримає частоту оновлення 120Гц і взагалі, за його словами, смартфон з’явиться в релізі тільки на наступний рік.

Рекомендуємо: Xiaomi запатентували смартфон, який схожий на Huawei Mate X.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version