Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei розкрила дизайн Mate 40

Компанія Huawei розкрила дизайн Mate 40

0

Сьогодні насичений день на патенти, раніше ми вже показували новий патент для смартфона Samsung, а зараз настала черга для Huawei. Як повідомляють в LetsGoDigital, компанія Huawei розкрила дизайн Mate 40.
Як повідомляється в патенті, смартфон отримає графічний інтерфейс для камери, який розміститься на боковій стороні екрана. Як видно на зображеннях, на боковій стороні розміщені два інтерфейси :

Компанія Huawei розкрила дизайн Mate 40

Перший інтерфейс (+ і -) ;
Там розміщені піктограма спалаху, вибір фільтрів та налаштування балансу білого. Остання піктограма виконує функцію кнопки затвору.

Другий інтерфейс (+ і -)
Включає в себе піктограму HDR, спалах, баланс білого та “Pic”, щоб відкрити галарею із зробленими фото.

Також видно із зображення, що смартфон Huawei Mate 40 отримає подвійну камеру для селфі (фронтальну), яка розміщена посередині (зверху) екрана. А от на зворотній стороні взагалі відсутні камери, що досить дивно. Можливо, що компанія Huawei розкрила дизайн Mate 40 і вирішили акцентувати увагу тільки на лицьовій стороні, а зворотню сторону покажуть пізніше. Як варіант, вони можуть розробляти невидиму камеру, яка буде розміщена під панеллю. Поки невідомо чи це так, тому будемо очікувати на офіційну інформацію від Huawei.

Очікується, що реліз смартфона відбудеться осінню (вересень або жовтень), так як попередні смартфони Mate також презентували осінню. Ймовірно, що його презентують разом із складним смартфоном.

Рекомендуємо: Huawei Mate 40 отримає чіп Kirin 1000

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version