Home Новини сучасних технологій HMD Global представили телефони Nokia 215 4G і Nokia 225 4G

HMD Global представили телефони Nokia 215 4G і Nokia 225 4G

0
HMD Global представили телефони Nokia 215 4G і Nokia 225 4G

Сьогодні ми дізналися, що HMD Global представили телефони Nokia 215 4G і Nokia 225 4G. Вони були представлені в Китаї. Вказівка на тип підтримуваних мереж, по-перше, дозволяє не плутати ці моделі з однойменними апаратами минулого покоління, а по-друге, вказує потенційним покупцям на сучасність найпростіших пристроїв.

Само собою, це прості мобільні телефони, нічим, крім підтримки 4G і VoLTE, що не відрізняються від багатьох інших подібних апаратів Nokia. У молодшій моделі навіть відсутня камера, хоча навряд чи вона взагалі потрібна в подібних пристроях.

Обидва телефони виконано з пластика, вони мають самий звичайний дизайн, хоча один від одного зовні, звичайно, відрізняються, а старша модель явно робилася з оглядкою на легендарну Nokia 6700. Обидві новинки підтримують карти пам’яті microSD, мають FM-радіо і доступні в декількох кольорах . Інших даних поки немає, але можна припустити, що обидва отримали екрани діагоналлю 2,4 дюйма роздільною здатністю 320 х 240 пікселів і програмну платформу S30 +. За Nokia 215 4G в Китаї просять 43 долари, а за Nokia 225 4G потрібно буде віддати 52 долара.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version