Home Новини сучасних технологій Розкрито ключові характеристики смартфона Redmi Note 10 Pro

Розкрито ключові характеристики смартфона Redmi Note 10 Pro

0
Розкрито ключові характеристики смартфона Redmi Note 10 Pro

Згідно з попередніми новинами, Redmi цього місяця проведе конференцію з випуску нового продукту, і з’являється все більше новин про новий телефон Redmi 5G. Сьогодні ж на Weibo, було розкрито ключові характеристики смартфона Redmi Note 10 Pro, давайте подивимось.

Стандартна версія Redmi Note10 оснащена РК-екраном з одним отвором, процесором MediaTek Dimensity 800U та задньою основною камерою на 48 Мп. Конфігурація всього телефону цілком задовільна. Redmi Note10 Pro також оснащений РК-екраном з одним отвором, задньою головною камерою на 108 Мп, а процесор оновлений до чіпа Snapdragon 750G від Qualcomm. Це новий процесор 5G від Qualcomm, який нещодавно був випущений. Він використовує ядро A77 і має трохи кращу ємність процесора, ніж Snapdragon 765G.

Згідно з попередніми звітами, Redmi Note 10 Pro повинен був оснащений процесором MediaTek Dimensity 820, який на сьогодні є найкращим чіпом середнього класу з найкращою продуктивністю. За даними Digital Chat Station, Redmi досліджував вирішення продукту, оснащеного Dimensity 820, але врешті-решт воно, здавалося, було відкладено через міркування витрат. Читачі, яких цікавить процесор Dimensity 820, можуть звернути увагу на серію Redmi 10X.

Для Redmi можна сказати, що серія Redmi Note є основою бренду. Світові поставки серії Redmi Note8 попереднього покоління перевищили 30 мільйонів одиниць. У списку найбільш продаваних у світі моделей у першій половині цього року Redmi Note8 та Redmi Note8 Pro увійшли до першої десятки, про які можна сказати, що вони справді популярні у всьому світі. Я сподіваюся, що Redmi Note10 зможе продовжити чудові традиції дорогої продуктивності попереднього покоління.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version