Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy A72 отримає флагманський процесор

Смартфон Samsung Galaxy A72 отримає флагманський процесор

0
Смартфон Samsung Galaxy A72 отримає флагманський процесор

Цього тижня Samsung оголосив, що випустить свій новий флагманський процесор Exynos 1080 , який також є першим у галузі Samsung 5-нм A78, заснованим на 5-нм процесі. Є повідомлення, що смартфон Samsung Galaxy A72 отримає флагманський процесор, мова йде про Exynos 1080 .

Згідно з відповідними звітами, Samsung Exynos 1080 буде використовувати власний самий вдосконалений 5-нм процес LPE від Samsung, що на два покоління перевищує 8-нм процес, що застосовувався в попередньому поколінні Exynos 980. У той же час Exynos 1080 також використовуватиме найновіший Cortex-A78 та ARM від ARM та Двокластерну архітектуру процесора Cortex-A55 та вбудований графічний процесор, який також буде оновлений до останньої версії ARM Mali-G78.

Повідомляється, що центральний процесор цього процесора можна збільшити на 20%, а графічний процесор - на 25%. Повідомлялося, що Samsung офіційно випустить Exynos 1080 у четвертому кварталі цього року, а нова модель Vivo з цим процесором також вийде в четвертому кварталі. Враховуючи, що Vivo стане першим брендом (Samsung 5nm A78) Exynos 1080, час випуску Galaxy A72 може бути трохи пізніше.

Раніше деякі іноземні ЗМІ повідомляли, що Samsung готується до війни за мобільні телефони наступного року. За оцінками, у 2021 році буде поставлено 300 мільйонів смартфонів, що на 15% більше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version