Home Новини сучасних технологій Huawei представили новий планшет MatePad

Huawei представили новий планшет MatePad

0

Сьогодні Huawei представили новий планшет MatePad, який використовує 10,4-дюймовий повноформатний 2K-екран, оснащений процесором Kirin 820, має акумулятор ємністю 7250 мАг, підтримує зарядку від 22,5 Вт спалаху, може заряджати 30% за 30 хвилин і повністю заряджати за 2,5 години.

Huawei представили новий планшет MatePad

Крім того, Huawei MatePad підтримує Wi-Fi 6+ зі швидкістю передачі даних до 2400 Мбіт / с, що робить завантаження великих файлів та перегляд HD-відео в Інтернеті без напруги.

Мало того, Huawei розробила розумну функцію розділеного екрану для MatePad. 10,4-дюймовий екран можна розділити на дві частини, а два інтерфейси завдань можна виконати одночасно.

Що ще важливіше, Huawei MatePad також має своє власне паралельне бачення. Додаток відкриває два інтерфейси завдань одночасно, не заважаючи один одному. Основний інтерфейс програми підтримується зліва, а детальний вміст відображається праворуч для досягнення гнучкої та інтелектуальної співпраці.

Крім того, Huawei MatePad також має чотири колонки з великою амплітудою та чотириканальну акустичну систему, які співпрацюють з Huawei Histen 6.1 для створення плавного об'ємного 3D-стереозвукового ефекту, що приносить користувачам захоплюючий звуковий ефект.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version