Home Новини сучасних технологій Смартфон POCO X3 NFC виявився надзвичайно популярним в Китаї

Смартфон POCO X3 NFC виявився надзвичайно популярним в Китаї

0

Смартфон Poco X3 був нещодавно представлений в Китаї і вже завоював перших шанувальників. Так, згідно офіційної інформації, смартфон POCO X3 NFC виявився надзвичайно популярним в Китаї і за перші 3 дні продажів було куплено більше 100 000 одиниць.

Характеристики смартфона Poco X3

Смартфон оснащений 6,67-дюймовим FHD + точковим дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації 240 Гц. Частота оновлення 120 Гц та частота дискретизації дотику 240 Гц створюють неймовірно плавний та чуйний досвід, що перевершує більшість флагманів на ринку.

Телефон працює на процесорі Snapdragon 732G в парі з 6 Гб оперативної пам’яті. Також доступні варіанти зберігання на 64 ГБ та 128 ГБ. Пристрій оснащений датчиком відбитків пальців, встановленим збоку, інтегрованим з кнопкою живлення.

Смартфон POCO X3 NFC виявився надзвичайно популярним в Китаї

Варіант з 64ГБ пам’яті коштує 229 доларів, а з 128 ГБ – 269 доларів. Телефон доступний у кольорових варіантах Cobalt Blue та Shadow Grey.

Рекомендуємо: Смартфони На Android Отримують Нову Корисну Функцію

Джерело: POCO

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version