Home Новини сучасних технологій Живі зображення POCO X3 NFC розкривають його дизайн

Живі зображення POCO X3 NFC розкривають його дизайн

0

POCO X3 NFC — це новий смартфон бренду POCO, запуск якого очікується 7 вересня. Зараз, в мережі з’явились живі зображення POCO X3 NFC, що розкривають його дизайн.

Як бачимо із зображень, фронтальна камера POCO X3 NFC буде розміщена у отворі по центру дисплея (зверху). Отримає вона датчик на 20 Мп. Задня панель буде обланана Qua-камерою у формації X разом зі світлодіодним спалахом. Основний датчик буде на 64 Мп. Збоку буде розміщений бічний сканер відбитків пальців та кнопка живлення.

Щодо екрану, то POCO X3 NFC отримує 6,67-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю FHD + та частотою оновлення до 120 Гц. А також, присутня тут панель Corning Gorilla Glass 5.

Інші характеристики поки не підтверджені, але очікується, що працюватиме смартфон X3 NFC на чіпсеті Snapdragon 732G з 6 Гб оперативної пам’яті та 64 Гб вбудованої. Акумулятор отримає ємність 5100 мАг. Ціна очікується у розмірі близько 230 дол.

Джерело: YouTube

Рекомендуємо: Asus Виправили Основну Помилку В Смартфоні ROG Phone 3.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version