Home Новини сучасних технологій Huawei готує до релізу смарт-годинник Watch GT 2 Pro

Huawei готує до релізу смарт-годинник Watch GT 2 Pro

0

Сьогодні з’явилася інформація, що компанія Huawei готує до релізу смарт-годинник Watch GT 2 Pro. Як повідомляє портал WinFuture, новинка вийде на міжнародний ринок в найближчий час.

Також з’явилася візуалізація смарт-годинника та технічні характеристики. Окрім цього, повідомляється, що новинка не отримає великих змін, а лише буде покращеною версією минулорічного Watch GT 2.

Huawei готує до релізу смарт-годинник Watch GT 2 Pro

Відомо, що Huawei Watch GT 2 Pro отримає 1,39-дюймовий круглий OLED диплей (454 х 454 пікселів) та корпус з нержавіючої сталі (з незначними відмінностями від GT 2). Він буде доступним в одному розмірі — 46мм та у двох кольорах. На свій погляд, можна буде змінити ремінці на силіконові або шкіряні.

Працювати Huawei Watch GT 2 Pro на мікросхемі HiSilicon Kirin A1 з 32Мб оперативної пам’яті та 4ГБ внутрішньої. Живитися годинник буде від акумулятора на 455 мАг, що має вистачати на 14 днів автономної роботи.

Додатково, годинник отримує датчик серцевого ритму, датчик SpO2, а також водостійкість до 50 м.
Крім того, HUAWEI Watch GT 2 Pro буде запускати LiteOS з підтримкою різних заходів з відстеження фітнесу, моніторингу сну, контролю стресу та контролю рівня кисню в крові. Ну і основне, він буде підтримувати бездротову зарядку.

З сумісністю в нього не повинно виникати проблем, годинник добре працюватиме як з пристроями на Android, так і з iOS через Bluetooth 5.1.

Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro буде коштувати приблизно 280 євро і в найближчі тижні буде доступним на європейському ринку.

Рекомендуємо: Компанія Huawei Випускає Смарт-Годинник Watch Fit.

Джерело: WinFuture

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version