Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei випускає смарт-годинник Watch Fit

Компанія Huawei випускає смарт-годинник Watch Fit

0

Компанія Huawei випускає смарт-годинник Watch Fit, який вже досить багато часу був на слуху. Перший запуск відбувся на території OAE, де його показали в живу і зараз нам відомі його характеристики.

Компанія Huawei випускає смарт-годинник Watch Fit

Huawei Watch Fit отримав 1,64-дюймовий AMOLED дисплей з вигнутим склом 2,5D. Також вын отримав HD-роздільну здатність 280 x 456 пікселів, 326PPI та співвідношення екрана та тіла на 70%. Перевагою цього годинника можна назвати те, що він підтримує введення інформації на весь екран.

З лівої сторони годинника розміщена одна кнопка, яка виконує функцію живлення та пробудження годинника. Він поєднує в собі 12 видів анімаційних швидких тренувань, таких як фізичні вправи на роботі, підтягування, розтягнення тіла, та 44 страндартні демонстрації рухуж Крім цього всього, в годиннику є 96 редимів тренувань, з яких 11 спортивних режимів, до яких відноситься біг, плавання та зда на велосипеді.

Huawei Watch Fit також отримав вбудований датчик GPS, захист від води 5ATM, алгоритм серцевого ритму AI та нові датчики, які допоможуть вам краще тренуватися, надаючи в режимі реального часу показники, оцінку ефекту наукових тренінгів та вказівки. Інші функції на борту включають цілодобовий моніторинг серцевого ритму, виявлення насичення крові киснем SpO2, трекери циклу менструації, Huawei TruSleep 2.0 для кращого відстеження сну та TruRelax для відстеження вашого стресометражу. Інші – це нагадування про SMS-повідомлення, вхідні дзвінки, події в календарі та інші програми соціальних мереж.

Автономність роботи акумулятора складає 10 днів. При інтенсивному використанні автономність зменшується до 7 днів, що також вважається непоганим результатом. Ціна на смарт-годинник Huawei Watch Fit розпочнеться із 110 доларів. В найближчий час він стане доступним в більшості країн.

Рекомендуємо: Компанія Huawei Запланувала Велику Презентацію.

Джерело: Huawei

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version