Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei запланувала велику презентацію

Компанія Huawei запланувала велику презентацію

0
Компанія Huawei запланувала велику презентацію

Сьогодні з’явилася інформація, що компанія Huawei запланувала велику презентацію.
Користувач RODENT950 поділився афішею, яку розмістив в себе в Twitter, де йдеться про те, що нас очікує велика презентація, яка повинна відбутися 10 вересня. З його слів, на презентації нам не покажуть смартфон Huawei Mate 40 (його презентація запланована також у вересні, але пізніше). На плакаті добре видно підказки, з яких можна догадатися, що нас очікує на презентації.

Перша підказка це зошит із знаком Х, друга — циферблат годинника, а третя — звукова хвиля. Якщо добре подумати, то ймовірно, що перша підказка стосується Huawei MateBook X, яка можливо, буде укомплектована з Ryzen.
Друга підказка говорить про те, що нам варто очікувати на смарт-годинник. Тут можливі два варіанти: Watch GT 2 Pro Huawei Watch Fit. Раніше ходили чутки, що Watch Fit повинні представити на початку вересня. Watch GT 2 Pro повинні презентувати разом із Huawei Mate 40.

Третя підказка, яка зображена як звукова хвиля, натякає на аудіопродукт, а точніше на розумні динаміки. Ймовірно, що це буде портативний динамік Bluetooth FreeGo, який було вперше показано в червні.

Точну інформацію ми отримаємо вже 10 вересня. Можливо нам покажуть ще якісь новинки, про які раніше не повідомлялося.

Рекомендуємо: ПК Від Huawei Отримує Сертифікацію 3C.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version