Home Новини сучасних технологій Apple викупили чергову стартап – компанію

Apple викупили чергову стартап – компанію

0

Сьогодні надійшла інформація, що Apple викупили чергову стартап – компанію, яка займається віртуальною реальністю. Мова йде про стартап Spaces, який створював додатки для VR, гру Terminator Salvation: Fight for the Future. Цей стартап зародився як проект DreamWorks Animation, а в подальшому став самостійною компанією.

Основною причиною, по якій Apple звернули увагу на Spaces є те, що останнім часом вони займалися налаштуванням додатків для відеоконференцій. Все б нічого, але завдяки їхнім налаштуванням, можна було замінити користувача на анімованого персонажа у віртуальній реальності.

Apple викупили чергову стартап - компанію

В компанії Apple конкретно нічого не відповіли про свою покупку, а в компанія Spaces тільки офіційно оголосили, що змінюють курс своїх розробок.

Не важко здогадатися, для чого Apple придбали Spaces. Apple активно працює над своїми VR окулярами і така компанія як Spaces дуже сильно допоможе їм в тому.

Будемо очікувати на результати їхньої співпраці.

Рекомендуємо: Очікується Анонс Флагманського Чіпсета Kirin 9000.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version