Home Новини сучасних технологій Новий розумний годинник і навушники від Samsung б’ють рекорди

Новий розумний годинник і навушники від Samsung б’ють рекорди

0

Згідно останньої інформації, новий розумний годинник і навушники від Samsung б’ють рекорди по продажам. Смарт-годинник Galaxy Watch 3 та навушники Galaxy Buds Live продаються в три рази краще, ніж їхні попередні версії.

Новий розумний годинник і навушники від Samsung б’ють рекорди

Як стверджує джерело, з 6 серпня, Samsung продали більше 60 000 смарт-годинників та більше ніж 300 000 навушників. Також повідомляється, що за перший день продажів було продано більше ніж 7 000 годинників. Так, згідно цих даних, для компанії Samsung це персональний рекорд, якого в них раніше не було.

Якщо врахувати всі нещодавні відгуки про новинки, то не дивно, що вони користуються таким попитом. Як запевнюють користувачі нових навушників Galaxy Buds Live, вони вийшли дійсно якісними та вартими своїх грошей. Щодо смарт-годинника, то він як мінімум вартий уваги через те, що попередня версія вийшла в реліз ще два роки тому.

Ну і останнє… Дана статистика актуальна для території Кореї, але цифри на міжнародному ринку не будуть сильно відрізнятися від домашніх.

Рекомендуємо: Samsung Galaxy S20 + Отримав Android 11.

Джерело: yna

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version