Home Новини сучасних технологій Asus виправили основну помилку в смартфоні ROG Phone 3

Asus виправили основну помилку в смартфоні ROG Phone 3

0

Не так давно, в продажі з’явився смартфон Asus Rog Phone 3, як він вже знайшов своїх шанувальників. В загальному, про смартфон добре відгукнулися як в ЗМІ, так і самі користувачі смартфона. Однак в деяких клієнтів почала виникати проблема, яка отримала назву “чорної розчавленості”. Сьогодні, в тайванській компанії Asus виправили основну помилку в смартфоні ROG Phone 3.

Asus виправили основну помилку в смартфоні ROG Phone 3

Раніше, смартфон вже отримував деякі оновлення, які принесли інтеграцію Google Lens у програму камери, жест знімка екрана трьома пальцями, зовнішній режим для динаміків тощо.

Останнє оновлення вийшло з номером збірки 17.0823.2007.58 та пропонує виправлення проблеми зі зворотною віддачею на AMOLED-дисплеї пристрою, статистику використання акумулятора та проблему виявлення SSD-накопичувача ROG Strix Arion. Додатково варто відмітити, що ASUS додає спільноту ROG Connect і дозволяє Telia VoLTE / VoWiFi в Норвегії, Швеції, а також Фінляндії.

Офіційний журнал змін в оновленні 17.0823.2007.58

Armory Crate підтримує портретний режим. Додано спільноту ROG Connect.
– Виправлено конфлікт між програмою Netflix та функцією яскравості системи.
– Виправлено неможливість виявити проблему SSD ROG Strix Arion із нижнього порту USB.
– Увімкнено Telia VoLTE / VoWiFi у Норвегії, Швеції та Фінляндії.
– Виправлена велика різниця між загальним обсягом споживання енергії на сторінці батареї та фактичним відображенням енергії в рядку стану.

Також в компанії запевнили, що вони продовжують слідкувати за смартфоном та за проблемами, які виникають.

Рекомендуємо: Компанія Asus Скоро Представить Бюджетні Смартфони.

Джерело: ASUS

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version