Home Новини сучасних технологій HMD Global оновили старі смартфони Nokia до Android 10

HMD Global оновили старі смартфони Nokia до Android 10

0

Сьогодні HMD Global оновили старі смартфони Nokia до Android 10. Раніше цього року, в компанії HMD Global обіцяли, що випустять оновлення для ранніх своїх смартфонів. Як бачимо, оновлення вийшло із затримкою, але всерівно вийшло. Останній раз, оновлення отримувала Nokia 1 і це було ще в червні.

HMD Global оновили смартфони Nokia 2.1 до Android 10

Зараз же, оновлення почали отримувати смартфони Nokia 2.1. Смартфони отримали оновлення безпеки OC Android 10 та додатково ще деякі корисні функції. До них можна віднести: швидкі відповіді на повідомлення, покращений темний режим та підвищена безпека користувацьких даних.

На даний момент відомо, що оновлення почали отримувати користувачі з Бангладешу, Індії, Малайзії, Мьянме, Непала, Шрі-Ланки і Тайланду.
В Nokia запевняють , що “до 7 вересня всі користувачі отримають оновлення”.

Нагадуємо: Смартфони Nokia 2.1 з’явилися в продажі ще в 2018 році і працювали під управління OC Android 8.1 Oreo (Go Edition).

Рекомендуємо: В Мережі Просочилися Прес-Рендери Смартфона Nokia 2.4.

Джерело: Nokia

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version