Home Новини сучасних технологій Розкрито технічні характеристики смартфона Huawei Nova 8 SE

Розкрито технічні характеристики смартфона Huawei Nova 8 SE

0

Минулого тижня компанія Huawei провела глобальний запуск, щоб представити флагманські смартфони Huawei Mate 40 , Mate 40 Pro , Mate 40 Pro + і Mate 40 RS Porsche Design . 30 жовтня у Китаї відбудеться спеціальна подія запуску серії Mate 40. Сьогодні ж, надійний інформатор з Китаю поділився інформацією, де було було розкрито технічні характеристики смартфона Huawei Nova 8 SE.

Розкрито технічні характеристики смартфона Huawei Nova 8 SE

Попередні витоки показали, що сімейство Nova 8 включає три телефони, такі як Nova 8 SE, Nova 8 і Nova 8 Pro.

Технічні характеристики Huawei Nova 8 SE

Повідомляється, що Huawei Nova 8 SE отримає 6,53-дюймовий РК-екран з вирізом. Невідомо, чи має пристрій під екраном зчитувач відбитків пальців. Товщина пристрою – 7,46 мм, а вага – 178 грам.

Для селфі смартфон може мати 16-мегапіксельну селфі-камеру, а на задній панелі очікується 64-мегапіксельна + 8-мегапіксельна + 2-мегапіксельна + 2-мегапіксельна чотирикамерна система. У Nova 8 SE може бути акумулятор на 3800 мАг, і він, швидше за все, буде оснащений 66 Вт підтримкою швидкої зарядки.

Nova 8 SE, швидше за все, надійде в Китай у двох варіантах процесора. Початкова модель може мати Dimensity 720 SoC, тоді як вища версія може бути представлена з  чіпсетом Dimensity 800U . Витік не містить детальних відомостей про оперативну пам’ять та об’єм пам’яті Nova 8 SE.

Читайте Також: З’явилися Концептуальні Зображення Смартфона Huawei Mate 50 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version