Home Новини сучасних технологій Розкрито частоту оновлення дисплея в смартфона Huawei Mate 40

Розкрито частоту оновлення дисплея в смартфона Huawei Mate 40

0

Минулого тижня компанія Huawei підтвердила, що 22 жовтня відбудеться запуск серії Huawei Mate 40. Глобальна подія може призвести до появи таких пристроїв, як Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro + і Mate 40 RS Porsche. Цього року вийшли різні флагманські телефони з дисплеєм, що підтримує частоту оновлення до 144 Гц. Серія P40 стала першим флагманським телефоном від Huawei, який отримав дисплеї із частотою оновлення 90 Гц. Поширені чутки, що модельний ряд Mate 40 також підтримуватиме частоту оновлення. Тизерне відео, яке сьогодні випустила китайська фірма, дає інформацію, згідно якої було розкрито частоту оновлення дисплея в смартфона Huawei Mate 40. Як стало відомо, він підтримує частоту оновлення 90 Гц.

Розкрито частоту оновлення дисплея в смартфона Huawei Mate 40

Наведене нижче тизерне відео містить міжзоряну відеоігру. Користувачі мережі змогли помітити, що число частоти кадрів, згадане в нижній частині відео, зупинилося на 90. Отже, зараз люди припускають, що серія Mate 40 підтримуватиме дисплей із частотою оновлення 90 Гц. Досі незрозуміло, чи будуть усі пристрої серії 40 мати дисплеї 90 Гц.

https://itech.co.ua/wp-content/uploads/2020/10/huawei-mate-40-series-teaser-2.mp4

Нещодавно смартфон Huawei Mate 40 з номером моделі NOH- NX9 з’явився на платформах Geekbench та AnTuTu . Тест UX пристрою показав, що він підтримує частоту оновлення 90 Гц.

Крім того, список AnTuTu показав, що пристрій має 8 ГБ оперативної пам'яті LPPDR5 та 256 ГБ пам'яті UFS 3.1. Встановлено, що телефон працює на ОС Android 10. Huawei також показала, що у серії Mate 40 є восьмикутна система камер.

Як відомо, серія Mate 40 буде працювати від 5-нм чіпсета Kirin 9000 5G. Телефону вдалося врятувати вражаючий бал 693K + на AnTuTu, і він набрав 1020 балів в одноядерному тесті та 3710 балів у багатоядерному тесті Geekbench.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version