Home Новини сучасних технологій Помічено новий смартфон від Samsung – Galaxy A02s

Помічено новий смартфон від Samsung – Galaxy A02s

0

Сьогодні вранці на сайті сертифікації Bluetooth SIG було помічено новий смартфон від Samsung – Galaxy A02s. З назви видно, що це буде пристрій початкового рівня Samsung.

Під час сертифікації видно, що там є багато номерів моделей. Деякі з них такі: SM-A025F (одна SIM-картка) та SM-A205F / DS (подвійна SIM-картка) та міжнародний варіант – Версії SM-A025M та SM-A025M / DS Latam.

Помічено новий смартфон від Samsung - Galaxy A02s

Інший номер моделі, “SM-M025F / DS, підтвердив, що телефон також буде доступний у ребрендованій версії, яка буде називатися Galaxy M02s. Він буде доступний лише у варіанті Dual SIM.

Також зазначається, що всі ці моделі не використовують останню версію Bluetooth. Всі вони працюють з Bluetooth 4.2. Заявником цієї сертифікації є “Samsung Electronics Company Limited”.

Раніше та сама модель була помічена на Geekbench. У Geekbench лише згадувалося, що чіпсет Qualcomm буде живити телефон. Він може працювати від чіпсета серії Snapdragon 400 (наприклад, SD 460).

Номер моделі, здається, є стандартною версією майбутнього Galaxy A02, але, як це згадується в сертифікації, його називали б “Galaxy A02s”.

Здається, цей смартфон початкового рівня знаходиться на стадії розробки. Samsung може представити цю модель найближчим часом.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version