Home Новини сучасних технологій Смартфон Iphone 12 mini отримав найменшу автономність роботи

Смартфон Iphone 12 mini отримав найменшу автономність роботи

0

Сьогодні ми дізналися, що смартфон Iphone 12 mini отримав найменшу автономність роботи акумулятора серед усіх iPhone в лінійці iPhone 12. Можливо тому Apple не надала публічної інформації про ємність акумулятора. Однак, згідно із заявою Національного агенства зв’язку Бразилії, “iPhone 12” mini має акумулятор ємністю 2227 мАг.

У тій же нормативній інформації йдеться, що «iPhone 12» має акумулятор на 2815 мАг, що менше, ніж акумулятор на 3110 мАг в iPhone 11.

Смартфон Iphone 12 mini отримав найменшу автономність роботи

Інформація про нормативні документи надходить від ANATEL, Національного агентства зв’язку Бразилії, яке сертифікує нові електронні пристрої. Список був знайдений бразильським сайтом Tecnoblog, при цьому сайт стверджував, що знайшов документацію щодо всіх чотирьох нових моделей ‌iPhone‌. Однак інформація про заряд акумулятора iPhone 12 Pro та Pro Max поки не передається.

Витік сертифікації батареї цього літа також показали , що iPhone 12 міні матиме ємність акумулятора 2,227mAh. Також він повідомляв, що iPhone 12 і 12 Pro буде мати 2,775mAh батареї. Ця інформація не збігається з інформацією ANATEL .

Існує ймовірність, що ‌iPhone 12‌ та 12 Pro мають різну ємність акумулятора, тому 12 Pro може мати акумулятор на 2775 мАг, що, за чутками, зробить обидва витоки сертифікації точними. Попередні сертифікації також передбачали, що ‌iPhone 12 Pro‌ Max матиме батарею на 3687 мАг, але поки не ясно, чи це точно.

Здається, Apple використовує менші акумулятори в лінійці ‌iPhone‌ цього року порівняно з минулим роком, оскільки PhoneiPhone 11‌ Pro мав акумулятор 3046 мАг, а iPhone 11 Pro Max - 3 969 мАг. Порівняно з цими моделями, нові iPhone мають подібний час автономної роботи завдяки покращенню ефективності, представленому чіпом A14 Bionic.

Тривалість автономної роботи

За словами Apple, батарея ‌iPhone 12‌ mini витримує до 15 годин при стандартному відтворенні відео, до 10 годин при потоковому відтворенні відео та до 50 годин при відтворенні аудіо.

Як iPhone 12‌, так і 12 Pro пропонують до 17 годин відтворення відео, до 11 годин потокового відтворення відео та до 65 годин відтворення аудіо. В той же час, iPhone 12 Pro Max отримає до 20 годин для відтворення відео, до 12 годин для відтворення потокового відео та до 80 годин для відтворення аудіо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version