Home Новини сучасних технологій Новенький смартфон Sony Xperia 5 II розібрали на запчастини (відео)

Новенький смартфон Sony Xperia 5 II розібрали на запчастини (відео)

0

Смартфон Sony Xperia 5 II був вперше представлений ​​минулого місяця як перший телефон японської марки з дисплеєм 120 Гц. Окрім екрану з високою частотою оновлення, телефон однаково має кілька дивовижних функцій, включаючи вражаючу настройку камери. Сьогодні ж , новенький смартфон Sony Xperia 5 II розібрали на запчастини і показали нам перший погляд на внутрішні елементи Xperia 5 II. Також показано, як влаштовані внутрішні компоненти.

Новенький смартфон Sony Xperia 5 II розібрали на запчастини

Sony Xperia 5 II поставляється з компактною конструкцією, що означає, що перед компанією була серйозна робота, щоб втиснути всі компоненти у вільний простір, не компрометуючи такі речі, як ємність акумулятора. Відео з демонтажу дає нам уявлення про інженерні зусилля, спрямовані на витончений дизайн, який використовує пристрій.

Після зняття задньої кришки виявляється шар графітового листа. Аркуші призначені для відводу тепла від пристрою, і на цей раз це стосується не тільки акумулятора, але і трикутних задніх камер. Телефон також має мідну стрічку за екраном.

Внутрішні компоненти утримуються на місці, в деяких випадках за допомогою клеїв, надаючи пристрою водостійку конструкцію. Перфери, такі як mis, використовують клеї, але порт USB-C герметизується за допомогою гумової прокладки. В цілому, Xperia 5 II досить легко розібрати і скласти, і вона повинна отримати добру оцінку для ремонту.

Нагадуємо, Xperia 5 Ⅱ оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм HDR і процесором Qualcomm Snapdragon 865 у парі з 8 ГБ оперативної пам'яті, а на борту 256 ГБ пам'яті. Телефон оснащений акумулятором на 4000 мАг та має пилозахищений та водонепроникний рівень захисту IP68.

Для фотографування Xperia 5 II оснащений потрійним налаштуванням камери, що складається з 12-мегапіксельного основного датчика f / 1.7, 12-мегапіксельної ультраширококутної камери f / 2.2 та ще одного телеоб'єктива 12MP f / 2.4. Телефон здатний знімати відео 4K HDR зі швидкістю 120 кадрів в секунду, які також можна відтворювати із 5-кратним уповільненим рухом зі швидкістю 24 кадрів в секунду.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version