Home Новини сучасних технологій Cмартфон Sony Xperia 5 II вже доступний в Європі

Cмартфон Sony Xperia 5 II вже доступний в Європі

0

Компанія Sony почала поставки компактного флагманського смартфона Xperia 5 II. Смартфон вже декілька днів доступний в Тайвані. Також сьогодні надійшла інформація, що смартфон Sony Xperia 5 II вже доступний в Європі. Європейські покупці вже почали отримувати Sony Xperia 5 II за оформленими попереднім замовленням раніше очікуваного. Щасливчики вже хваляться в соціальних мережах.

Cмартфон Sony Xperia 5 II вже доступний в Європі

Нагадаємо, Sony представила Xperia 5 II в середині вересня. В Європі телефон повинен був почати поставлятися і надійти в продаж з 19 жовтня за ціною 900 євро, в США передзамовлення стартували 29 вересня по ціні 950 доларів, а поставки почнуться 4 грудня.

Як зазначає Sony, на даний момент Xperia 5 II являє собою найкомпактніший смартфон в лінійці Xperia. Розміри складають 158 x 68 x 8 мм, а вага - 163 г. Смартфон отримав екран OLED діагоналлю 6,1 дюйма дозволом 2520 x 1080 пікселів з частотою оновлення зображення 120 Гц, потрійну основну камеру з датчиками дозволом 12 Мп, фронтальну камеру на 8 Мп , SoC napdragon 865, акумулятор ємністю 4000 мА • год. Смартфон захищений від води і пилу (IP65 / 68).

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version