Home Новини сучасних технологій Смартфон Sony Xperia 5 II підтримуватиме швидку зарядку

Смартфон Sony Xperia 5 II підтримуватиме швидку зарядку

0

Раніше вже повідомлялися характеристики смартфона Sony Xperia 5 II, але одна важлива деталь була невідома. Сьогодні, ця інформація з’явилася і ми дізналися, що смартфон Sony Xperia 5 II підтримуватиме швидку зарядку.

Смартфон Sony Xperia 5 II підтримуватиме швидку зарядку

Згідно з документами FCC, смартфон поставляється із зарядним пристроєм Sony UCH32 – потужністю 18 Вт, що постачається в комплекті з попередніми моделями Sony, включаючи оригінальну Xperia 5.

Також, варто зауважити, що хоча список аксесуарів включає дві гарнітури - одну дротову (STH40D) та одну Bluetooth (STH82D) - вони використовуються лише для тестування. Телефон має поставлятися з дротовою гарнітурою, і її можна буде легко змінити на власну пару навушників завдяки роз'єму 3,5 мм.

Sony Xperia 5 II буде представлена 17 вересня. Вона отримає 6,1-дюймовий OLED-дисплей 120 Гц, чіпсет Snapdragon 865 і ту саму потрійну камеру, що і Xperia 1 II. Також відомо, що смартфон вийде в трьох кольорах.

Рекомендуємо: Sony Вкладає 250 Мільйонів В Нову Компанію.

Джерело: FCC

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version