Home Новини сучасних технологій Samsung випустить нові смартфони з лінійки А та М

Samsung випустить нові смартфони з лінійки А та М

0

Ми не будемо робити вигляд, що ми точно знаємо, що робить Samsung або насправді планує з останніми пристроями Galaxy “0X”. Ми знаємо, що вони, як правило, охоплюють лініїку Galaxy A та Galaxy M, іноді мають модифікатор “s” або Core і часто переробляють одне й те саме базове або дуже подібне обладнання, призначене для різних ринків. Сьогодні ж надійшла інформація, що Samsung випустить нові смартфони з лінійки А та М.

Нещодавно на веб-сайті Nemko AS був помічений список сертифікації, де представлені номери моделей SM-A025F / DS, SM-A025F, SM-M025F / DS, SM-A025M / DS та SM-A025M. Вони, швидше за все, належать до Galaxy A02 та Galaxy M02. Той факт, що обидва вони включені в один і той самий сертифікаційний документ норвезькою компанією, є вагомим свідченням того, що M02 просто буде кращою маркетинговою назвою для A02 в деяких регіонах.

Ми лише формулюємо це порівняння таким чином, оскільки Galaxy A02 вже з’явився через кілька витоків, включаючи роботу GeekBench. Останній пропонує кілька потенційних деталей обладнання, таких як 2 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ пам’яті та нерозкритий чіпсет Qualcomm.

Варто не забувати ще дещо, здається, що інші витоки Galaxy A02 пропонують 5,7-дюймовий HD + РК-дисплей, чіпсет Snapdragon 450, батарею на 3500 мАг, підтримку microSD і подвійну основну (13 Мп + 2 Мп датчик глибини) та 8 Мп налаштування селфі-камери .

У будь-якому випадку, ми, безумовно, розглядаємо тут бюджетний пристрій з досить життєздатною приблизною вартістю, яка сягає приблизно 130 доларів або навіть нижче.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version