Home Новини сучасних технологій Очікується запуск автомобільного смарт-екрану Huawei

Очікується запуск автомобільного смарт-екрану Huawei

0

Сьогодні, в мережі почала ширитись інформація про те, що очікується запуск автомобільного смарт-екрану Huawei. Даний екран буде оснащений системою ОС Hongmeng (Harmony), що є власною операційною системою компанії Huawei.

Очікується запуск автомобільного смарт-екрану Huawei

Розмови про смарт-екран Huawei почались ще минулого року, і уже тоді були визначені варіанти його використання - будинок, офіс, автомобіль та спорт. Цього року, було заснована Huawei Electric Technology Co., 100% акцій якої володіє Huawei. Діяльність даного підприємства спрямована на виготовлення та продаж інтелектуального автомобільного обладнання. Співпрацює компанія із такими виробниками автомобілів, як Volvo та Hongqi. Отож, найближчим часом, ми можемо очікувати на розширення інтелектуального оснащення автомобілів, покращення їх взаємодії із мобільними телефонами, годинниками та іншими розумними пристроями.

Рекомендуємо: Apple відмовилися від 120 Гц дисплеїв для iPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version