Home Новини сучасних технологій Huawei випустить нові смартфони Nova 8 в листопаді

Huawei випустить нові смартфони Nova 8 в листопаді

0

22 жовтня компанія Huawei випустить свою флагманську серію Mate 40. На додаток до цього довгоочікуваного флагмана, Huawei випустить нові смартфони Nova 8 в листопаді. Сьогодні відповідна інформація була опублікована на Weibo.

Huawei випустить нові смартфони Nova 8 в листопаді

Згідно з раніше просоченою інформацією, серія Huawei nova 8 включає дві моделі, що називаються Nova 8 і Nova 8 Pro, з кодовими назвами Jessica та JessicaH відповідно. Їхні номери моделей відповідно JSC-TN00 та HJC-TN00.

Він вперше використовує дисплей із високою частотою оновлення 120 Гц у серії Huawei Nova. Мало того, серія Nova 8, здається, продовжує екран із подвійним отвором, як Nova 7 Pro. Позиція передньої подвійної камери знаходиться у верхньому лівому куті екрану, що відповідає положенню серії Huawei P40.

Згідно з попереднім витоком, пристрої будуть базуватися на процесорі MediaTek Dimensity 820, хоча версія Pro може отримати чіп Dimensity 1000+. Базові моделі повинні мати екрани 90 Гц, тоді як версія Pro може мати 120 Гц екранів. Панелі дисплея постачаються або Visionox, або Tianma Microelectronix.

В даний час конкретні технічні характеристики цієї серії досі невизначені. Він може бути оснащений процесорами серії Kirin 9000 або Kirin 990 5G, чого варто з нетерпінням чекати. Очікується, що Huawei Nova 8 почнеться від $ 485, тоді як Nova 8 Pro почнеться від $ 585. Дата виходу смартфонів на ринок не оголошена, але це може статися найближчим часом.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version