Home Новини сучасних технологій Розкрито чіпсети на яких будуть працювати смартфони Huawei Nova 8 та 8...

Розкрито чіпсети на яких будуть працювати смартфони Huawei Nova 8 та 8 Pro

0

Очікується, що Huawei анонсує серію Nova 8 у наступному кварталі, зокрема до кінця року, згідно з витоками даних з початку цього місяця. Те саме джерело розкрило чіпсет і ціну однієї з моделей, Nova 8 SE. Сьогодні ж було розкрито чіпсети на яких будуть працювати смартфони Huawei Nova 8 та 8 Pro. Також відомо ціни на ці смартфони.

Згідно з дописом, зробленим на Weibo, користувач Really Asen Jun, показав, що Huawei Nova 8 буде працювати від процесора Dimensity 820.

Розкрито чіпсети на яких будуть працювати смартфони Huawei Nova 8 та 8 Pro

Допис показує, що на сьогодні чіпсет є ексклюзивним для Redmi, але період ексклюзивності закінчується в грудні. Інші деталі згаданого Nova 8 включають OLED-дисплей на 90 Гц, який постачається Visionox або Tianma, і стартову ціну 484 долара.

Для Nova 8 Pro телефон, як кажуть, живиться від Dimensity 1000+. Він також матиме OLED-дисплей, але зі швидкістю оновлення 120 Гц. Постачальник для дисплея буде або Visionox або Tianma. Щодо ціни, Nova 8 Pro матиме стартову ціну 587 доларів.

Не дивно, що нові телефони Huawei Nova 8 працюють на процесорах MediaTek, на відміну від своїх попередників, що живляться від чіпсетів Kirin. Заборона США задушила бізнес-процесори HiSilicon з чіпами Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version