Home Новини сучасних технологій Скандал навколо Nintendo та контролерів Joy-Con

Скандал навколо Nintendo та контролерів Joy-Con

0

Скандал навколо Nintendo та контролерів Joy-Con. Якщо детальніше, то почали виникати масові проблеми із контролерами Joy-Con для приставки Switch. Вони виходять з ладу протягом року, а Nintendo знає про проблему, але нічого не робить. Згідно з повідомленням Le Monde, найбільша у Франції група споживачів UFC-Que Choisir подала позов проти Nintendo в паризькому районі Нантер. Причина полягає в тому, що контролери Nintendo Joy-Con для консолі Switch дуже швидко ламаються. Часто вони виходять з ладу протягом року.

Скандал навколо Nintendo та контролерів Joy-Con

Вже досить давно гравці скаржилися, що Joy-Con занадто легко пошкодити. У листопаді минулого року UFC-Que Choisir попередила Nintendo of France про те, що компанія не повинна стягувати зі споживачів 45 євро за ремонт Joy-Con. Представники групи заявили, що Nintendo повинна ремонтувати їх безкоштовно. У той же час UFC-Que Choisir також назвала Switch найпроблемнішим продуктом в минулому році.

Представник французької групи споживачів UFC-Que Choisir зазначив, що всього за 2 дні вони зібрали більше 5000 свідків. Тому вони стали просити експертів вивчити це питання. Експерти прийшли до висновку, що друкована плата швидко зношується. Крім того, корпус пристрою легко накопичує бруд і пил, що призводить до поломки.

UFC-Que Choisir вважає, що Nintendo свідомо не використовувала отриману інформацію, щоб поліпшити Joy-Con. UFC-Que Choisir заявила, що Nintendo навмисно продає продукти, які схильні до поломки протягом року. Згідно зі статистикою UFC-Que Choisir, 65% збоїв Joy-Con відбулися протягом одного року після покупки. І ймовірність появи проблем не має нічого спільного з віком споживачів і часом гри. 25% постраждалих споживачів грають дуже рідко, але їх контролери вийшли з ладу за півроку. В Nintendo поки ніяк не відреагувала на це.

Рекомендуємо: В Найближчий Час Покажуть Нову Модель Nintendo Switch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version