Home Новини сучасних технологій Відомо дату запуску смартфона Samsung Galaxy F41

Відомо дату запуску смартфона Samsung Galaxy F41

0

Вчора на Інтернет-сайті роздрібної торгівлі Flipkart з’явився сторінка для нової серії Galaxy F. Припускається, що перший смартфон серії F буде називатися Samsung Galaxy F41. Зараз рітейлер оновив сторінку, і стало відомо дату запуску смартфона Samsung Galaxy F41, яка відбудеться 8 жовтня.

Відомо дату запуску смартфона Samsung Galaxy F41

На сайті зазначено, що Galaxy F41 стане офіційним о 17:30 за тихоокеанським стандартним часом 8 жовтня в Індії. Також було опубліковано зображення смартфона, яке демонструє його передню та задню конструкцію. Телефон оснащений панеллю дисплея S-AMOLED, яка виконана з вирізом Infinity-U.

Пристрій упакований акумулятором на 6000 мАг. На зворотній стороні смартфона є сканер відбитків пальців і прямокутний корпус камери. Телефон має три задні камери та світлодіодний спалах.

Попередні звіти показали, що Galaxy F41 запозичить свої характеристики у смартфона M31, який дебютував на початку цього року. Отже, за чутками, Galaxy F41 оснащений 6,4-дюймовим дисплеєм FHD + та чіпсетом Exynos 9611. Телефон може поставлятися з 6 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ / 128 ГБ внутрішньої пам’яті.

На ньому може бути 32-мегапіксельна фронтальна камера та 64-мегапіксельна потрійна система камер. Телефон може надходити у чорному, синьому та зеленому кольорах. Оскільки до події оприлюднення залишилося близько двох тижнів, список Flipkart, як очікується, буде оновлюватися ще деякими функціями телефону в найближчі дні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version