Home Новини сучасних технологій Відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 не справляються із сучасними іграми

Відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 не справляються із сучасними іграми

0

Нові відеокарти від Nvidia вийшли цілком хорошими в плані продуктивності, а от в інших аспектах, в них багато проблем. Раніше ми повідомляли, що новинки вийшли невеликим тиражем і придбати їх можуть далеко не всі (дефіцит). Сьогодні ж надійшла інформація, що відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 не справляються із сучасними іграми.

Відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 не справляються із сучасними іграми

Багато щасливчиків, які вспіли та змогли свобі придбати ці відеокарти, почали на скаржитися, що вони не можуть грати в ігри. За словами користувачів, ігри просто “вилітають”.

Поки ні Nvidia, ні партнери ніяк не відреагували на скарги користувачів. Причини CDT незрозумілі, але деякі користувачі відзначають, що проблеми виникають при підвищенні частоти GPU до 2,0 ГГц. Напевно питання буде вирішене в програмній площині - простим оновленням драйверів, але на це напевно піде якийсь час.

Все вказує на те, що Nvidia поквапилася в випуском Ampere. Відтягнувши реліз на пару тижнів, компанія, по-перше, змогла б підготувати більший обсяг складських запасів, а по-друге, змогла б краще оптимізувати драйвери. Залишається сподіватися, що проблеми молодшої сестри не торкнуться GeForce RTX 3090, яка виходить в продаж вже завтра.

Рекомендуємо: З’явилися Перші Тести Нової Відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version