Home Новини сучасних технологій Vivo працює над новим смартфоном Vivo Y12s

Vivo працює над новим смартфоном Vivo Y12s

0

Vivo працює над новим смартфоном Vivo Y12s. Це смартфон середнього класу з номер моделі V2026. У недалекому минулому телефон отримав кілька сертифікатів, і тепер він з’явився з ключовими характеристиками на Google Play Console. Ці результати свідчать про те, що Vivo Y12s незабаром з’явиться офіційним.

У Vivo режим Y12s сертифікований різними органами влади , як TKDN Індонезії, Євразійської економічної комісії Росії і сертифікації якості Китаю. Інша платформа Sertifikasi в Індонезії підтвердила, що номер моделі V2026 пов’язаний зі смартфоном Vivo Y12s. У списку пристроїв Google Play Console виявлено, що він працює від MediaTek MT6765, тобто набору мікросхем Helio P35 та 3 ГБ оперативної пам’яті.

Відомо, що екран пропонує роздільну здатність HD + 720 х 1600 пікселів і щільність пікселів 300 пікселів на дюйм. На смартфоні встановлено ОС Android 10. Крім того, список смартфонів CQC показав, що він надійде з підтримкою зарядки 10 Вт. Наразі інші характеристики смартфона не розголошуються.

Vivo Y12s, здається, є новим варіантом смартфона Vivo Y12, який дебютував кілька місяців тому в Індії за ціною 169 доларів США). Нагадуємо, що смартфон оснащений 6,53-дюймовим РК-екраном IPS з роздільною здатністю HD + 720 x 1544 пікселів, живленням від чіпсета Helio P22 та отримає до 4 ГБ оперативної пам'яті. Телефон пропонує користувачам до 64 ГБ внутрішньої пам’яті та слот для карт microSD. У нього є фронтальна камера 8-мегапіксельної та 13-мегапіксельна + 8-мегапіксельна (ультраширокоформатна) + 2-мегапіксельна (глибинна) потрійна система основних камер. Смартфон підтримується акумулятором на 5000 мАг. Він поставляється в кольорах Aqua Blue та Burgundy Red.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version