Home Новини сучасних технологій Samsung розробляє новий стилус S Pen для Galaxy Fold3

Samsung розробляє новий стилус S Pen для Galaxy Fold3

0

Samsung розробляє новий стилус S Pen для Galaxy Fold3. Ходили чутки, що гнучкий смартфон Galaxy Fold2 буде підтримувати стилус S Pen, однак цього не сталося. Тепер же Elec з посиланням на UBI Research повідомляє, що Samsung додасть підтримку стилуса в Galaxy Fold3, але для цього доведеться змінити технологію, яка раніше використовувалася в стилусі.

У лінійці Galaxy Notes використовується електромагнітний резонанс і пасивний стилус, який відрізняється хорошою точністю і малою затримкою при доступній ціні. Однак, як повідомляється, Samsung зіткнулася з труднощами при використанні існуючого стилуса S Pen в зв’язці з ультратонким склом (UTG). Саме тому Galaxy Fold2 не отримав підтримку стилуса.

Samsung розробляє новий стилус S Pen для Galaxy Fold3

Тепер Samsung працює над новим S Pen з активним електростатичним рішенням. Ця технологія дозволяє усунути такі проблеми, як зміщення і тремтіння курсору. Технологія пропонує точність, близьку до ідеальної, і підтримує розпізнавання нахилу. S Pen теж підтримує розпізнавання нахилу, але через принципи роботи технології, ця функція не завжди працює ідеально.

Аналітики повідомляють, що Samsung подвоїть товщину скла UTG з 30 до 60 мкм, щоб воно могло витримувати тиск кінчика стилуса. Побоювання з приводу довговічності також є однією з причин відмови від підтримки S Pen в Fold2.

Читайте також: Samsung Випустить Нові Телефони Galaxy Note В Наступному Році.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version