Home Новини сучасних технологій Samsung випустить нові телефони Galaxy Note в наступному році

Samsung випустить нові телефони Galaxy Note в наступному році

0
Samsung випустить нові телефони Galaxy Note в наступному році

Незабаром після запуску серії Galaxy Note 20 повідомлялося, що Samsung може закрити популярну серію в 2021 році. Тепер у новому звіті з Кореї йдеться, що Samsung випустить нові телефони Galaxy Note в наступному році, але і підтверджується, що плани закрити цю серію не відмінилися.

Першоджерелом інформації називається The Korea Herald китайського блогу IT Home. Видання повідомляло, що Samsung дійсно планує взяти участь у серії та переходить деякі її функції до серії S, такі як стилус S Pen, про який повідомляється, буде включений в Galaxy S21 Ultra. Очевидно, рішення про внесення деяких особливостей лінійки Galaxy Note до серії S є маркетинговою стратегією збільшення продажів серії S.

Джерело не згадує, коли серію Galaxy Note буде закрито, але підтверджує, що це в планах Samsung.

Лінійка Galaxy Note наступного року повинна надійти як Galaxy Note 21. У ньому повинні бути ті самі процесори, що і у серії Galaxy S21, таких як Exynos 2100 та Snapdragon 875.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version