Home Новини сучасних технологій З’явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate 50 Pro

З’явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate 50 Pro

0

Сьогодні в мережі з’явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate 50 Pro. У цьому наборі концептуальних візуалізацій Huawei Mate 50 Pro використовує передній і задній подвійний екран, а конструкція задньої камери також дуже авангардна.

Huawei Запатентували Смартфон Із Розкладним Дизайном

Екранна частина Huawei Mate 50 Pro використовує дизайн без полів. З концептуальної візуалізації Huawei Mate 50 Pro видно, що він не має меж навколо екрану, а ліва та права сторони екрану також є продовженням концепції дизайну екрану водоспаду. Кажуть, що роздільну здатність екрану Huawei Mate50Pro безпосередньо оновлено до 2K, а частота оновлення екрану також досягне 120 Гц. Звичайно, ця частота оновлення розпізнається автоматично і її не потрібно встановлювати.

Huawei Mate50Pro повністю забрав дизайн екрану таблетки передньої камери та модуля розпізнавання облич і не ввели схему дизайну, приховану під екраном. Причина дуже проста, оскільки розблокування модуля розпізнавання обличчя має альтернативне рішення, тобто розблокування розпізнавання відбитків пальців під екраном, тому розблокування розпізнавання обличчя більше не потрібно. По-друге, передню камеру Huawei Mate50Pro також забрали, оскільки Huawei також знайшла відповідну альтернативу.

Зворотня сторона смартфона Mate 50 Pro

Що стосується дизайну зворотньої сторони Huawei Mate 50 Pro, слід сказати, що Huawei Mate50Pro може здивувати багатьох. Він розділений на дві частини . Верхня половина все ще є екраном, а нижня половина - це скляний корпус, але також містить модуль задньої камери, який містить 6 камер та 2 спалахи. Слід сказати, що цей дизайн ще не розробив жоден виробник мобільних телефонів, тому на нього варто з нетерпінням чекати.

Модуль об'єктива, розроблений Huawei Mate50Pro у нижній половині смартфона, як і раніше є лінзою Starring Leica. Але модуль лінз Starring розроблений з 6 камерами та двома спалахами. Кажуть, що ефективні пікселі задньої камери Huawei Mate50Pro досягнуть 108 мегапікселів.

Одночасно з цим, коефіцієнт оптичного масштабування досягне 10 разів, тоді як коефіцієнт гібридного масштабування досягне 200 разів. Камери різних розмірів у модулі об'єктива Huawei Mate50Pro також мають різні функції. Коли кількість об'єктивів задньої камери буде більшим, функцій для фотографування буде більше.

Що стосується дизайну апаратної частини Huawei Mate 50 Pro, якщо вона відповідає звичному дизайну Huawei, це все одно має бути процесор Huawei HiSilicon Kirin.

Зараз виробництво процесорів Kirin обмежено, тож чи буде в процесорі Huawei HiSilicon Kirin майбутнє? Це також велика проблема. Але на даний момент ми вважаємо, що Huawei може відновити шлях виробництва чіпів. 

Читайте також: Huawei Запатентували Смартфон Із Розкладним Дизайном.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version