Home Новини сучасних технологій Huawei запатентували смартфон із розкладним дизайном

Huawei запатентували смартфон із розкладним дизайном

0
Huawei запатентували смартфон із розкладним дизайном

Останнім часом ми висвітлюємо низку патентних історій, пов’язаних зі складними смартфонами. Оскільки патентів надзвичайно багато, очікується, що за ними буде майбутнє смартфонів. Тим не менш, Huawei запатентували смартфон із розкладним дизайном, який надзвичайно схожий на Samsung Galaxy Z Flip.

Кілька днів тому китайський телекомунікаційний гігант Huawei запустив серію HUAWEI Mate40 як свої останні флагманські смартфони. Ці пристрої можуть бути останніми високотехнологічними телефонами компанії за дуже довгий час. Однак фірма продовжує патентувати та інвестувати в нові технології, незважаючи на те, що не може їх виробляти через заборону США.

Останній патент на складний смартфон Huawei було подано Huawei Technologies до CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності). Його затвердили та опублікували 23 жовтня. Як завжди, першим його знайшов LetsGoDigital .

Цей запатентований дизайн виглядає ідентично найпопулярнішому складаному смартфону 2020 року - Samsung Galaxy Z Flip. Єдиними основними відмінностями між ними є включення великого дисплея обкладинки, внутрішнього екрану без отвору або вирізу, вертикально вирівняного налаштування подвійної камери та розміщення фізичних кнопок.

Іншими словами, Huawei виправила найбільші недоліки Galaxy Z Flip , додавши до свого дизайну більший екран. Регулятори гучності розміщені з лівого боку, тоді як кнопка живлення розташована з правого боку. На задній панелі пристрою є логотип HUAWEI. Крім того, оскільки на внутрішньому дисплеї немає жодних отворів, він може мати під екраном камеру, якщо Huawei коли-небудь планує використовувати цей дизайн.

Сказавши це, ми не очікуємо, що Huawei найближчим часом випустить розкладний смартфон або якісь преміум-смартфони. Це станеться лише після скасування заборони США.

Рекомендуємо: Huawei Запустили Смарт-Окуляри Huawei X Gentle Monster Eyewear II.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version