Home Новини сучасних технологій Google Maps отримав корисні функції для велосипедистів

Google Maps отримав корисні функції для велосипедистів

0
Google Maps отримав корисні функції для велосипедистів

Відповідно до Google, попит на велосипедну навігацію на Картах Google швидко зростав під час спалаху COVID-19. Запити зросли на 69%, і відповідно Google повинен був зреагувати на це якось. Як стало сьогодні відомо, Google Maps отримав корисні функції для велосипедистів.

Google використовував алгоритм штучного інтелекту, краудсорсинг даних та даних, зібраних у місцевих муніципалітетах, для надання функцій. У деяких містах тепер ви можете використовувати Google Maps, щоб він вів вас по велодоріжках чи велосипедним вулицям та районам.

Крім того, Google Maps тепер пропонує поетапну навігацію за допомогою пунктів прокату велосипедів, коли вони доступні. Так само, як навігація громадським транспортом, але замість цього на велосипедах. Карти Google навіть глибше інтегруються з деякими послугами прокату велосипедів у різних містах, щоб полегшити процес бронювання під час навігації.

Рекомендуємо: В Додаток Google Maps Додали Функцію Доповненої Реальності.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version