Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили водонепроникний графеновий обігрівач

Xiaomi представили водонепроникний графеновий обігрівач

0

Ми наближаємось до зими, і, як завжди, це ідеальний час для того, щоб придбати обігрівачі, які допоможуть нам зігрітись всю зиму. Виробники також виштовхують нові зимові механізми. Сьогодні ж Xiaomi представили водонепроникний графеновий обігрівач SmartMi GR-H. Продукт надійде у продаж 20 жовтня за ціною 119 доларів США.

Xiaomi представили водонепроникний графеновий обігрівач

У новому графеновому обігрівачі Smartmi використовується новий матеріал – графен, який має 99% коефіцієнт перетворення електричного тепла, що зменшує втрати енергії під час нагрівання. Що стосується структури нагрівального елемента, графеновий нагрівач використовує інноваційну структуру GFM з площею тепловіддачі 7116 см², що на 48% більше, ніж раніше.

Крім того, він покритий 3322 см² графеновим інфрачервоним нагрівальним елементом на поверхні нагрівального елемента, що ефективно покращує загальну ефективність тепловіддачі нагрівача, а швидкість нагрівання на 60% вища, ніж у інших електричних нагрівачів.

У способі нагрівання поєднанням теплової конвекції та теплового випромінювання можна досягти швидкого та збалансованого нагрівання. Це ефективно вирішує проблеми нерівномірного нагрівання та повільної швидкості нагрівання нагрівачів одним методом нагрівання.

Графеновий обігрівач Smartmi має водонепроникний рейтинг IPX4 і може використовуватися в спальні та вітальні, а також у ванній. Внутрішня повністю закрита конструкція ланцюга оснащена водонепроникною захисною оболонкою. Навіть якщо вода під душем бризкає на обігрівач під час прийняття ванни, її все одно можна використовувати нормально та безпечно.

Ручка живлення має три варіанти передач: 900 Вт, 1300 Вт та 2200 Вт. Також є кнопка регулювання температури, за допомогою якої можна встановити бажану температуру. Після нагрівання до заданої температури він автоматично припинить нагрівання та перейде в стан збереження тепла.

Крім того, обігрівач призначений для підтримки двох методів розміщення: вертикального та настінного, які можна повісити на висоті, до якої діти не можуть торкнутися. Крім того, додається потрійний захист від вимкнення живлення, наприклад, нагрівач автоматично вимкнеться в разі перегріву або високої температури.

Рекомендуємо: Xiaomi Представили Розумне Ліжко 8H Milan.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version