Home Новини сучасних технологій Oppo працює над навігацією, яка запропонує точність до 1 метра

Oppo працює над навігацією, яка запропонує точність до 1 метра

0
Oppo працює над навігацією, яка запропонує точність до 1 метра

Сьогодні надійшла інформація, що Oppo працює над навігацією, яка запропонує точність до 1 метра. За словами компанії, новий алгоритм може досягти точності 1 метр без будь-якого додаткового обладнання. Це повинно бути достатньо добре для навігації по кожній смузі.

Oppo тісно співпрацює з China Mobile для впровадження цієї технології, яка в свою чергу працює над розгортанням наземної системи та веж 5G. Те, що робить RTK, - це збирати всю інформацію з GPS, стільникових вишок, усіх датчиків у телефоні, включаючи акселерометр, гіроскоп і навіть антени слухавки. Алгоритм також працює проти перешкод з боку іншого обладнання.

На сьогоднішній день точність до 1 метра - це те, чого можна досягти лише за допомогою професійного обладнання, що використовується для спостереження та картографування. Oppo та China Mobile вважають, що технологія стане комерційно доступною з наступного року в Китаї.

Рекомендуємо: OPPO Буде Розробляти Нові Пристрої Спільно З Компанією Dynaudio

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version