Home Новини сучасних технологій iPhone 12 перевірили на міцність падінням на бетонну підлогу

iPhone 12 перевірили на міцність падінням на бетонну підлогу

0
iPhone 12 перевірили на міцність падінням на бетонну підлогу

iPhone 12 перевірили на міцність падінням на бетонну підлогу. Смартфон виявився дійсно дуже міцним. Причому скло Ceramic Shield виявилося міцніше алюмінієвої рамки. У Мережі з’явилися нові тести iPhone 12 на міцність, більш наближені до реальності в порівнянні з тим, що робить блогер JerryRigEverything. Так, в нових роликах iPhone 12 і iPhone 12 Pro кидали на бетонну підлогу з висоти пояса і голови людини (приблизно 1 і 1,7 м), а також дряпали ножем і монетами.

У тестах на падіння, iPhone 12 і iPhone 12 Pro продемонстрували дивовижну міцність скла Ceramic Shield. Все-таки Apple нітрохи не брехала, коли говорила про те, що це скло – найміцніше з тих, що застосовується в смартфонах. Більш того, якщо металева рамка почала покриватися подряпинами і трохи деформуватися вже прямо з перших падінь, то скло кожної моделі пережило по шість падінь – і не розбилося. Тільки пара смуг з’явилася у верхній частині екрану iPhone 12 Pro після останньої «жорсткої посадки». Тобто екран виявився більш крихким, ніж скло, яке захищає його.

Обидва смартфони розбилися тільки після другого падіння з висоти близько трьох метрів на бетонну підлогу. iPhone 12 Pro постраждав трохи більше, iPhone 12 - менше, але розбився більше. Для кожної з моделей це вже було восьме падіння на бетонну підлогу з пристойної висоти.

Що стосується тесту на подряпини, то в цьому плані фронтальна панель iPhone 12 захищена трохи краще, ніж у iPhone 11. А в іншому (тильна панель і скло камери) немає особливих відмінностей від iPhone 11.

Рекомендуємо: Нова Зарядка Apple MagSafe Для IPhone 12 Виявилася Дуже Повільною.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version