Home Новини сучасних технологій Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною

Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною

0

Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною. iPhone 12 з 15-ватної зарядкою MagSafe заряджається вдвічі повільніше, ніж з 20-ватним проводовим адаптером.

Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною

Джоанн Стерн (Joanna Stern) з Wall Street Journal опублікувала огляд смартфона iPhone 12, в якому піднімаються різні питання, зокрема, швидкість зарядки смартфона при використанні різних зарядних пристроїв.

В ході тестування з'ясувалося, що зарядний пристрій MagSafe дійсно заряджає iPhone 12 швидше, ніж традиційне бездротове зарядний пристрій стандарту Qi потужністю 7,5 Вт. Це не дивно, адже заявлена ​​максимальна потужність зарядки Apple MagSafe становить 15 Вт.

Однак при використанні фірмового адаптера Apple з роз'ємом USB-C, підключеного по дроту, швидкість зарядки виявилася набагато вище. При цьому потужність провідного зарядки становить 20 Вт. Також в тестуванні брало участь бездротове зарядний пристрій Anker.

Ці адаптери заряджають iPhone 12 від 0 до 50% за:

  • MagSafe - 1 година
  • Anker - 1,5 години
  • 20-ватна дротова зарядка - 28 хвилин

Рекомендуємо: Смартфон Apple IPhone 12 Вперше Розібрали На Запчастини.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version