Home Новини сучасних технологій Xiaomi патентує складний дизайн смартфона з повзунковим дисплеєм

Xiaomi патентує складний дизайн смартфона з повзунковим дисплеєм

0

Xiaomi патентує складний дизайн смартфона з повзунковим дисплеєм. Цей новий патент на складний дизайн смартфона був поданий пекінською компанією Xiaomi Mobile Software до CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності) у квітні. Його затвердили та опублікували 23 жовтня. Як завжди, його помітив не хто інший, як LetsGoDigital .

Документація до нового патенту Xiaomi описує складаний смартфон, що складається всередину, з повзунковим дисплеєм. Іншими словами, цей дизайн – це злиття Galaxy Z Fold2 та Mi Mix 3 .

Xiaomi патентує складний дизайн смартфона з повзунковим дисплеєм

Перш за все, дизайн виглядає ідентично серії Samsung Galaxy Z Fold. Однак внутрішній відкидний дисплей не має жодної виїмки або отвору. Їх бракує навіть на зовнішньому екрані чохла, оскільки передня подвійна камера та динамік приховані під панеллю повзунка.

Крім того, на задній панелі пристрою встановлено чотирикамерну камеру, клавіші живлення та регулятори гучності з правого боку, а також мікрофон, а також гніздо для SIM-карти зверху. Оскільки жодна з діаграм не відображає нижню частину телефону, ми не впевнені, що ще має.

Сказавши це, ми не думаємо, що Xiaomi випустить такий складний смартфон. Оскільки складні матеріали досить дорогі, і додавання повзунка ще більше збільшить вартість, а також вагу.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version