Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили настільний очищувач повітря

Xiaomi представили настільний очищувач повітря

0

Xiaomi представили настільний очищувач повітря MIJIA за допомогою краудфандингу в додатку Xiaomi Mall. Очищувач повітря постачається за ціною 52 долари, але після краудфандингу він продаватиметься за 59 доларів.

Xiaomi представили настільний очищувач повітря

На відміну від попередніх широкомасштабних очищувачів повітря, які очищають весь будинок, настільний очищувач повітря MIJIA, випущений цього разу, має на меті очистити приватний простір відкритої офісної зони та досягти точного очищення один на один. Він використовує передній ширококутний вихід повітря для покриття зони дихання обличчя. Він також підтримує обертання вгору та вниз, щоб регулювати кут нахилу відповідно до висоти сидіння користувача, щоб забезпечити пряме надходження чистого повітря вперед і точно очистити особисте дихальне коло.

У той же час, настільний очищувач повітря MIJIA може попередньо встановити комфортний об’єм повітря в 4 блоки, повтря відчувається м’яким, і немає явного дискомфорту при тому, що воно дме безпосередньо в ніс і рот. Повітропровід також оптимізований для того, щоб зменшити шум поточного вітру та використовувати його на столі, не турбуючи.

Портативний очищувач повітря використовує магнітну індукційну кришку, зручну для зняття та заміни фільтруючого елемента. Пристрій автоматично припинить роботу тоді, коли ви знімете кришку.

Очищувач повітря в офісі

Крім того, настільний очищувач повітря MIJIA також має хорошу здатність до очищення від загальних забруднень в офісі. У системі фільтрації використовується високоточний фільтр, який може відфільтрувати 99,6% частинок з розміром частинок 0,3 мкм або більше, а також впоратись з РМ2,5, алергенами пилку, пилом, вторинним димом та іншими забруднювачами в офісному повітрі.

Крім того, антибактеріальні та противірусні покриття використовуються для інактивації деяких поширених бактерій та вірусів. Швидкість інактивації бактерій та вірусів може досягати 99,99%, уникаючи вторинного забруднення повітря відфільтрованими вірусами та бактеріями та зменшуючи ризик зараження офісних працівників у сезон грипу. Він також поглинає молекули формальдегіду за допомогою високоякісного активованого вугілля, яке також очищає деякі запахи та забезпечує чистоту повітря.

У той же час настільний очищувач повітря підтримує Wi-Fi для підключення до програми MIJIA. За допомогою смартфона ви можете будь-коли перевірити термін служби фільтруючого елемента, а також дистанційно керувати та вмикати / вимикати очищувач. Якщо ви забули після роботи вимкнути очищувач повітря, ви можете вимкнути його з телефону.

У той же час, він підтримує зв'язок з іншими розумними пристроями Mijia, а також голосове управління через пристрій з підтримкою XiaoAI.

Рекомендуємо: Компанія Xiaomi Представила Новий Флагманський Очищувач Повітря.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version