Home Новини сучасних технологій Смартфон Apple iPhone 12 вперше розібрали на запчастини

Смартфон Apple iPhone 12 вперше розібрали на запчастини

0
Смартфон Apple iPhone 12 вперше розібрали на запчастини

Смартфон Apple iPhone 12 вперше розібрали на запчастини. Відповідне відео було опублікована на YouTube каналі Hic Tech. Звичайно, цей перший досвід розбирання і він не настільки глибокий, як можна буде очікувати після того, як iPhone стане широкодоступним. Тим не менш, деякі цікаві особливості дизайну вона розкриває.

https://www.youtube.com/watch?v=voaaBOi0u4s

Основний акцент автор ролика зробив на порівнянні iPhone 12 з торішнім iPhone 11. Це особливо цікаво, оскільки Apple зуміла зробити iPhone 12 на 15% компактніше і на 16% легше, ніж iPhone 11, зберігши колишню діагональ екрану. Наприклад, можна переконатися, що новий екран OLED набагато тонше LCD, що використовується в iPhone 11. Ще Apple зменшила розмір вібромотора Taptic Engine. У ролику розглядаються нова система камер, акумулятор (так, у нього все-таки ємність 2815 мА · год), а також внутрішні елементи системи MagSafe.

Компанія Apple почала приймати попередні замовлення на iPhone 12 і iPhone 12 Pro минулого тижня в ряді країн. Відкриті продажі і доставка замовлень повинна початися в п'ятницю 23 жовтня.

Рекомендуємо: Європейський IPhone 12 Відрізняється Від Американського.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version