Home Новини сучасних технологій Європейський iPhone 12 відрізняється від американського

Європейський iPhone 12 відрізняється від американського

0


Європейський iPhone 12 відрізняється від американського і їх досить легко відрізнити. Можливо комусь це і не сподобається, але великого дискомфорту воно не принесе. Мова йде про маркування смартфонів, які отримали тільки європейські Apple iPhone 12 і 12 Pro. Ті смартфони, які будуть продаються в США, не мають видимих ​​нормативних символів на корпусі, оскільки США дозволяють передавати цю інформацію в додаток налаштувань завдяки Закону про електронну етикетку, прийнятому в 2014 році.

Європейський iPhone 12 відрізняється від американського

Це не відноситься до Європи, де дозволи регулюючих органів повинні бути видні на самому пристрої. У минулому Apple наносила необхідні символи на задню частину iPhone, але в цьому році відповідні значки нанесені на бічну плоску частину смартфона справа внизу.

Це маркування означає, что смартфон відповідає стандартам здоров'я, безпеки та захисту навколишнього середовища для продуктів, что продаються в Європейській Економічній зоні.

Більшість товарів, что продаються в Європі, повинні відповідати законодавчо Вимогам до маркування CE і відображаті їх.

Рекомендуємо: Apple IPhone 12 І 12 Pro Отримають Підтримку Двох SIM-Карт 5G.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version