Home Новини сучасних технологій Компанія LG представила телевізор за 87 000 євро

Компанія LG представила телевізор за 87 000 євро

0

Сьогодні компанія LG представила телевізор за 87 000 євро. Називається цей преміум-телевізор – Signature OLED R. Його вперше показали ще в 2018 році, а випуск був запланований на 2019 рік. Як бачимо, його так і не випустили до сьогоднішнього дня.

Компанія LG представила телевізор за 87 000 євро

Від сьогодні пристрої доступні в декількох великих роздрібних магазинах Південної Кореї, щоб люди могли на них подивитися. Ви навіть можете придбати його, хоча лише за наявності тої шаленої суми, про яку ми писали вище.

LG Signature OLED R унікальний тим, що 65-дюймовий OLED-дисплей може згортатися і повністю зникати на своїй алюмінієвій основі. Це фактично дозволяє йому працювати з декількома різними розмірами екрану: повний перегляд дає вам всі 65 дюймів, вигляд лінії виставляє лише верхню частину екрана, а нульовий вигляд тримає екран повністю прихованим.

Також вам буде доступна потужна звукова система з 4,2-канальними динаміками загальною потужністю 100 Вт. Ви можете підключитися до них як до Bluetooth динаміка, а режим нульового перегляду уникає запуску OLED без потреби. Лінійний режим забезпечує 5 переглядів: музика, годинник, кадр, настрій та домашня панель інструментів.

Телевізор LG Signature OLED R виготовляється на заводі компанії Gumi TV у Кьонгбуку. Там майстри фактично виконують деяку роботу вручну, оскільки це позиціонується як розкішний товар.

Датська текстильна компанія Kvadrat постачає тканину, яка покриває динаміки, і доступна в чорному кольорі Signature Black, Moon Grey, Topaz Blue та Toffee Brown. Сама основа зроблена з алюмінію.

Якщо ви купуєте телевізор, LG надасть вам трирічний тривалий термін служби, який включає відправлення техніків двічі на рік для огляду телевізора та забезпечення його працездатності. LG також може надіслати свою команду, яка допоможе з установкою телевізора.

Рекомендуємо: LG Electronics Представила Новий OLED Дисплей.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version