Home Новини сучасних технологій LG Electronics представила новий OLED дисплей

LG Electronics представила новий OLED дисплей

0

На конференції InfoComm 2020, яка проходила з 16 по 18 червня, компанія LG Electronics представила новий OLED дисплей та LED Cinema Display.

LG Electronics представила новий OLED дисплей

OLED дисплей, який було представлено отримав пропускну здатність 38%, що робить його майже прозорим. Застосування таких диплеїв орієнтована на комерційні сфери, серед яких можна виділити аеропорти, магазина та навіть музеї. Також, ці дисплеї можна об’єднувати в один великий, що робить його використання максимально зручним, оскільки з них можна зробити вітрини або ж встановлювати замість вікон в магазинах. Можливо, що в найближчий час, варто очікувати смартфони з такими дисплеями.

Дисплеї LG LED Cinema Display використовують світлодіодні модулі високої яскравості, які можна використовувати для кіноекранів. В компанії запевняють, що такі дисплеї будуть передавати набагато якісніше зображення ніж класичні екрани.

LG Electronics представила новий OLED дисплей, який може з’явитися на флагманських смартфонах, а LED Cinema Display зможе дати нам якісніше зображення в кінотеатрах.

Рекомендуємо: Xiaomi робить ставку на OLED-технології

Джерело: Thelec

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version