Home Новини сучасних технологій Xiaomi працює над смартфоном з обертовою селфі-камерою

Xiaomi працює над смартфоном з обертовою селфі-камерою

0

Останні тижні, ми показували декілька різних патентів від компанії Xiaomi. Один з таких стосується смартфона, де селфі-камера буде висуватися, наступний смартфон буде розкладним і в нього також буде цікава камера, та останній патент, де смартфон буде розсуватися як Huawei Mate XS. Сьогодні з’явилася інформація, що Xiaomi працює над смартфоном з обертовою селфі-камерою.

Xiaomi працює над смартфоном з обертовою селфі-камерою

Як повідомляють в LetsGoDigital, Xiaomi подали патент ще минулого року, а тільки нещодавно він був опублікований (із зображеннями) на CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності).
Як видно на зображеннях, смартфон отримає схожий дизайн до смартфонів Apple, але більш вдосконалений і з додатковими змінами. На лицьовій стороні не видно селфі-камери (можливо, що камера під дисплеєм), а на зворотній є місце під 3 (ймовірно) камери.

Особливу увагу привернули дві виїмки в смартфоні, які швидше за все і будуть селфі-камерами. По зображеннях видно, що вони будуть висуватися і ймовірно, що будуть робити зйомку на 360 градусів. Також видно, що присутні механічні кнопки: кнопка розблокування, гучності і ще одна. Функція третьої кнопки невідома.
Патент цікавий, але поки невідомо, які технічні характеристики отримає цей смартфон. Також повідомляється, що Xiaomi працює над смартфоном з обертовою селфі-камерою і ймовірно, що це саме цей запатентований смартфон. Будемо очікувати на офіційну дату релізу.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version