Home Новини сучасних технологій Apple iPhone 12 і 12 Pro отримають підтримку двох SIM-карт 5G

Apple iPhone 12 і 12 Pro отримають підтримку двох SIM-карт 5G

0
Apple iPhone 12 і 12 Pro отримають підтримку двох SIM-карт 5G

Сьогодні ми дізналися, що Apple iPhone 12 і 12 Pro отримають підтримку двох SIM-карт 5G, але пізніше. Тепер детальніше. З виходом смартфона iPhone XS у 2018 році Apple нарешті додала підтримку з’єднання з двома SIM-картами завдяки доданню функції eSIM. Це дозволяє користувачам використовувати одну фізичну SIM-карту та одну цифрову SIM-карту для підключення.

Компанія зберегла функцію eSIM для всіх iPhone, випущених з 2018 року, а нещодавно запущені моделі Apple iPhone 12, які є першими телефонами компанії з підтримкою 5G, також мають подвійну SIM-карту. Але підключення 5G недоступне в режимі подвійної SIM-картки на моделях iPhone 12 і 12 Pro під час запуску, оскільки згідно з внутрішніми документами про навчання співробітників Apple, що ділиться на Reddit та MacRumors , підтверджено його автентичність.

У документі компанії йдеться: «При використанні двох ліній в режимі подвійної SIM-картки дані 5G не підтримуються ні на одній лінії, і вони повернуться до 4G LTE. Якщо клієнти використовують лише eSIM і користуються підтримкою 5G оператора та тарифного плану, вони матимуть доступ до 5G ".

Однак, схоже, компанія планує ввімкнути підтримку 5G у режимі Dual SIM через оновлення програмного забезпечення пізніше цього року. До цього часу клієнти eSIM повинні будуть вилучити фізичну SIM-карту зі своїх телефонів, щоб отримати доступ до мережі 5G.

Apple iPhone 12 і iPhone 12 Pro вже готові до попередніх замовлень, а поставки планується розпочати цього тижня. Інші моделі в лінійці - iPhone 12 Mini та 12 Pro Max будуть попередньо замовлені цієї п’ятниці, а поставляються з 6 листопада.

Рекомендуємо: З’явилося Перше Живе Відео Смартфона Apple IPhone 12 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version