Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили нову версію смарт-годинника Mi Watch

Xiaomi випустили нову версію смарт-годинника Mi Watch

0
Xiaomi випустили нову версію смарт-годинника Mi Watch

Торік, у грудні, Xiaomi випустила Mi Watch Color як варіант Mi Watch. Сьогодні, як і слід було очікувати, Xiaomi випустили нову версію смарт-годинника Mi Watch – Color Sports Edition.

Xiaomi Mi Watch – Color Sports Edition к був оцінений в 699 юанів, що становить приблизно $ 105. Він буде доступний для попереднього замовлення з сьогоднішнього дня, а протягом передпродажного періоду він буде доступний за 649 юанів, що становить близько 97 доларів. Компанія розпочне доставку пристрою з 1 листопада.

Основним бонусом цього анонсованого розумного годинника є те, що він оснащений датчиком SpO2 для виявлення кисню в крові – функції, якої не було в оригінальній моделі, випущеній минулого року.

Розумні годинники оснащені 1,39-дюймовим дисплеєм HD AMOLED, який підтримує режим постійного ввімкнення. Схоже, що компанія додала 120 циферблатів на пристрій та додала підтримку 117 спортивного режиму для відстеження фізичної та спортивної діяльності.

Окрім детектора SpO2, є також датчик серцевого ритму з надшироким діапазоном, і пристрій оснащений новим високоякісним GPS- чіпом для відстеження рухів. Поряд з Bluetooth 5.0, він також підтримує NFC для підключення.

Пристрій живиться від акумулятора на 420 мАг, і компанія стверджує, що він може забезпечити 16 днів використання від одного заряду. Спортивне видання Xiaomi Mi Watch Color випускається у трьох кольорах - чорному, синьому та білому, а ремінці - у шести різних кольорах.

Рекомендуємо: Xiaomi Планує Випустити Доступну Версію Mi Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version