Home Новини сучасних технологій Xiaomi анонсували європейську версію смарт-годинника Mi Watch

Xiaomi анонсували європейську версію смарт-годинника Mi Watch

0

Вчора Xiaomi провела захід, на якому офіційно анонсувала серію Mi 10T, що включає Mi 10T, Mi 10T Pro, та Mi 10T Lite з Snapdragon 750G. Також, під час заходу, Xiaomi анонсували європейську версію смарт-годинника Mi Watch та його популярний зарядний пристрій GaN потужністю 65 Вт.

Xiaomi анонсували європейську версію смарт-годинника Mi Watch

Раніше обидва продукти були випущені на внутрішньому ринку Xiaomi – Китаї. Безсумнівно, Mi Watch є одним із популярних носіїв, які компанія випустила цього року. Він працює із запатентованим програмним забезпеченням і не є годинником Wear OS. Вважається, що це допомагає продовжити життя акумулятора.

Mi Watch оснащений круглим AMOLED-дисплеєм, діаметр якого становить 1,39 дюйма та роздільною здатністю 454 x 454 пікселів. Дисплей має пікову яскравість 450 ніт і захищений за допомогою Gorilla Glass 3.

Годинник оснащений приголомшливими 117 режимами вправ і навіть має вбудований GPS-приймач, тому його не потрібно підключатися до телефону, коли ви бігаєте. Він також має рейтинг водостійкості 5ATM, що означає, що з ним можна купатися в басейні.

Крім того, на борту є датчик серцевого ритму, а також датчик насичення крові киснем (SpO2). Він також постачається з датчиками тиску навколишнього повітря та висотою. Ця модель також має NFC разом з голосовим управлінням.

Під капотом знаходиться гідний акумулятор на 420 мАг, який обіцяє до 16 днів автономної роботи і який можна повністю зарядити всього за 2 години. Важить він всього 32 грами.

Xiaomi Mi Watch незабаром надійде в продаж у Європі, і його ціна складе 100 євро. Він доступний у шести різних кольорах ремінця.

Зарядний пристрій Xiaomi 65 Вт GaN

Зарядний пристрій Xiaomi 65 Вт GaN використовує технологію нітриду галію та постачається з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт, забезпечуючи максимальну потужність зарядки 50 Вт. Він може повністю зарядити Mi 10 Pro всього за 45 хвилин.

Більше того, зарядний пристрій Xiaomi GaN Type-C 65 Вт підтримує безліч протоколів швидкої зарядки, включаючи PD 3.0. Він також може зарядити ваш iPhone. За даними Xiaomi, зарядний пристрій GaN Type-C 65W може заряджати iPhone 11 на 50 відсотків швидше, ніж оригінальний зарядний пристрій на 5 Вт.

У порівнянні зі стандартним адаптером для ноутбука Xiaomi, зарядний пристрій GaN Type-C 65W за розміром майже на 48 відсотків менший, оскільки використовує новомодний напівпровідниковий матеріал GaN, тобто нітрид галію. Інтерфейс забезпечує підтримку інтелектуального регулювання вихідного струму на різних передачах, і він може заряджати як ноутбуки від Xiaomi, MacBook Pro так і безлічі інших потужних пристроїв.

Зарядний пристрій буде доступний найближчим часом за ціною 30 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version