Home Новини сучасних технологій Смартфон Pixel 5 отримав нові функції камери

Смартфон Pixel 5 отримав нові функції камери

0

Google Pixel 5 не отримав серйозних змін в апаратному забезпеченні камери. Телефотокамера 2X від Pixel 4 була замінена новою 16-мегапіксельною надширокою камерою з діафрагмою f / 2.2 та 1 мкм пікселів. Тим часом основна камера залишається незмінною порівняно з Pixel 4. Це 12,2-мегапіксельний 1 / 2,55-дюймовий датчик з діафрагмою f / 1,7, подвійним автофокусом та OIS. Але варто відмітити те, що смартфон Pixel 5 отримав нові функції камери і зараз подивимося які саме.

Смартфон Pixel 5 отримав нові функції камери

Google рекламував HDR + з використанням брекетингу експозиції, який, як обіцяє Google, забезпечить «чіткіші та чіткіші фотографії». Однак ми знаємо, що Google використовує “брекетинг експозиції” ще з оригінального Pixel. Ми можемо очікувати лише поступових покращень на цьому фронті.

https://www.youtube.com/watch?v=Wc2upV6corA

Ось щось значне: тепер ви можете знімати портретні фотографії за допомогою Night Sight. В даний час не так багато смартфонів, які можуть поєднувати ці дві функції, тому це цікавий аспект: камері доведеться не тільки обчислити об’єкт і створити синтезований ефект боке, але він також може зробити це з обмеженим доступним освітленням.

Портретне світло - це нова функція, яка дозволяє скрасити обличчя об'єкта зйомки там, де може бути занадто багато тіні, або якщо об'єкт знаходиться перед сильно освітленим небом. Ви можете вручну вибрати, де на фотографії додати світло.

У відеокамері є три нових режими стабілізації: заблокований, активний та кінематографічне панорамування. Останнє саме те, на чому найбільше зосереджувався Google під час прямої трансляції. Google заявляє, що для створення Cinematic Pan робив нотатки від голлівудських режисерів та відеороликів на кінематографі YouTube.

Цей режим в основному буде знімати зі швидкістю 60 кадрів в секунду, а потім сповільнюватиме відео в 2 рази, щоб створювати більш плавні та драматичні відео.

Рекомендуємо: Оновлений Google Photo Отримав Цікаві Можливості

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version